IniciAppEl PSC Tordera es presenta a les eleccions amb el lema “Treballem...

El PSC Tordera es presenta a les eleccions amb el lema “Treballem el present, construïm el futur”

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta segona setmana de campanya seran entrevistats els candidats que ja comptaven amb representació municipal.

Avui dimecres, és el torn del PSC que repeteix cap de llista, Rafa Delgado continua encapçalant el projecte socialista seguit de Toñi García, que també repeteix. A la llista també s’hi ha incorporat forces nous integrants com Jenifer Jansa o Abraham Galera per renovar el partit.

El PSC es presenta amb el lema Treballem el present, construïm el futur. Segons el candidat Rafa Delgado, el lema descriu la importància del treball del dia a dia en la política municipal.

Delgado entrevista 1

Entre les propostes bandera de la candidatura, Rafa Delgado destaca l’impuls en l’àrea de promoció econòmica, i la creació d’un centre de dia que hauria donar resposta a una demanda existent en el poble.

Delgado entrevista 2

L’entrevista amb el candidat del PSC, Rafa Delgado la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà entrevistem la candidata d’ERC-Gent de Tordera, Marta Paset.

ÚLTIMES NOTÍCIES