IniciAppEl Partit Popular de Tordera continua fent campanya repartint el seu programa...

El Partit Popular de Tordera continua fent campanya repartint el seu programa electoral

Amb la voluntat de fer arribar les seves propostes a les cases dels torderencs, el Partit Popular de Tordera continua repartint el seu programa electoral. Dilluns van ser a Sant Pere, dimarts a diferents urbanitzacions i avui dimecres serà el torn de diferents carrers del nucli urbà.

El candidat del Partit Popular a Tordera, José Luis Martín, considera prioritari que els veïns coneguin de primera mà que els eixos principals del seu partit en aquest campanya són la seguretat, la rebaixa d’impostos i la Unitat d’Espanya.

Martin campanya 1

En matèria de seguretat, el candidat destaca que calen posar més càmeres de seguretat i continuar amb els operatius antiokupes que s’han anat realitzant. En aquest sentit valora la feina feta per l’actual regidor del Partit Popular Xavier Martín ja que s’han reduït els fets delictius, s’han fet  més de 15 operatius antiokupes en diferents blocs amb el tapiatge de més d’un centenar de vivendes entre nucli urbà i urbanitzacions i també s’ha implantat la segona patrulla d’urbanitzacions i tres policies de barri.

Martin campanya 2

José Luis Martín també proposa endurir la ordenança de civisme i que les persones conflictives també puguin ser sancionades mitjançant una modificació del reglament de serveis socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES