IniciNoticiesCultura LA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA EL TERMINI PER PARTICIPAR EN EL...

LA REGIDORIA DE CULTURA FINALITZA EL TERMINI PER PARTICIPAR EN EL CONCURS DE PESSEBRES

El Consell Municipal de Cultura i la Regidoria de Cultura organitza per aquestes dates de Nadal el tradicional Concurs de Pessebres.
Com en cada edició al concurs hi poden participar tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i és imprescindible que hi figuri el naixement.
Segons les bases del concurs, el pessebre haurà d’estar construït, com a mínim, del 24 de desembre al 6 de gener.
S’han establert quatre modalitats amb els seus corresponents premis i trofeus: pessebres familiars en cases particulars, col·lectius per escoles, associacions o empreses; aparadors i grups de catequesi. La Regidora de Cultura, Maria Àngels Cayró, explica com es presenta l’edició d?enguany del concurs.

El veredicte del jurat i lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé el divendres, 7 de gener, a dos quarts de 9 del vespre. La visita del jurat s’acordarà prèviament amb cada un dels participants inscrits.
Finalment, com en els últims anys, es filmaran tots els pessebres participants i es projectarà en l’acte de lliurament de premis, on també hi haurà una exposició fotogràfica amb tots els pessebres que han participat.

ÚLTIMES NOTÍCIES