IniciAppEn Comú Podem Tordera es presenta a les eleccions amb el lema...

En Comú Podem Tordera es presenta a les eleccions amb el lema “Reiniciar Tordera”

Durant aquesta campanya electoral Ràdio Tordera entrevista a tots els candidats que es presenten en les eleccions municipals del diumenge, 26 de maig.

En aquesta segona setmana de campanya seran entrevistats els candidats que ja comptaven amb representació municipal.

Avui dimarts, és el torn d’En Comú Podem Tordera que torna a repetir Salvador Giralt com a alcaldable. A les següents posicions de la candidatura apareixen nous noms com Maria Magdalena Pozuelo o Nacho Sánchez, que entren a altes posicions de la llista després que el partit també patís l’escissió d’un dels seus representants a l’Ajuntament.

En Comú Podem es presenta amb el lema Reiniciem Tordera. Segons el candidat Salvador Giralt, Tordera li cal reiniciar la manera de fer després de 24 anys del mateix govern.

Giralt entrevista 1

Entre les propostes bandera de la candidatura, Salvador Giralt diu que no volen destacar un projecte en concret, sinó que valoren la globalitat del programa electoral. Malgrat això, posa en relleu la proposta de creació d’una protectora d’animals a Tordera.

Giralt entrevista 2

L’entrevista amb el candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i les 7 de la tarda o a través de pàgina www.radiotordera.cat. Demà entrevistem el candidat del PSC, Rafa Delgado.

ÚLTIMES NOTÍCIES