IniciAppJunts x Tordera confia en obtenir un grup fort per assegurar la...

Junts x Tordera confia en obtenir un grup fort per assegurar la governabilitat a Tordera

Junts x Tordera va celebrar l’acte principal de la campanya el passat diumenge al Pavelló Parroquial. A causa de la pluja, l’acte no es va celebrar a la Plaça de l’Església. L’acte va començar amb música d’ambient, i després dels parlaments els assistents van gaudir d’una botifarrada. L’actual alcalde de Tordera, Joan Carles García, argumentava que el seu partit és el més coneixedor del poble i el que presenta propostes reals per la gent.

acte jxtordera1

El cap de llista de Junts x Tordera ressaltava que és necessari un bon resultat perquè la governabilitat sigui senzilla i, com afirmava, que hi hagi un govern amb voluntat de aplicar propostes pels torderencs i torderenques.

acte jxtordera2

Nadia Cantero, número 3 del partit, va tornar a detallar quin és el grup de persones que forma la llista de Junts x Tordera i va comentar un nou punt com és el mediambient relacionat amb el municipi.

acte jxtordera3

Aquest acte va acollir a un gran nombre de simpatitzants, que es van acostar al Pavelló Parroquial per saber més del partit que es presenta als comicis del 26M. Finalment, a l’acte no hi van poder assistir els diputats Laura Borràs, per la campanya electoral de les eleccions europees, ni Francesc de Dalmases, per temes de salut.

ÚLTIMES NOTÍCIES