En Comú Podem defensa un servei de recollida d’animals centralitzada a Tordera


En Comú Podem Tordera continua la campanya a peu de carrer amb les persones i entitats del poble. Durant aquesta setmana, els membres de la candidatura s’han reunit amb la plataforma d’afectats per la hipoteca per parlar sobre els problemes d’habitatge i les propostes que impulsen en aquest àmbit. També s’han reunit amb l’entitat Por Ellos (una entitat torderenca que defensa els drets dels animals) sobre la gestió dels animals domèstics. En aquest sentit, En Comú Podem proposa que el servei de recollida d’animals es centralitzi a Tordera. Escoltem Salvador Giralt cap de llista.

parada comú 1

Durant el darrers dies, En Comú Podem també s’ha reunit amb la comunitat gitana de Tordera, per conèixer la seva visió de poble. Giralt recorda que estan fent una campanya molt austera i que posen en relleu el contacte persona a persona.

parada comú 2

El partit va muntar ahir una parada informativa al carrer Immaculada, al veïnat de Sant Andreu, per fer arribar els detalls del programa electoral.