IniciAppCUP Tordera publica el seu pressupost de campanya

CUP Tordera publica el seu pressupost de campanya

La Candidatura d’Unitat Popular de Tordera fa públiques les despeses efectuades durant la campanya electoral. Així mateix, emplaça a la resta de forces polítiques que es presenten a les properes eleccions municipals a realitzar el mateix exercici de transparència i publicar la quantitat total exacta de recursos econòmics destinats a la campanya.

La despesa total de la CUP Tordera per aquesta campanya electoral és de 1.539,80€, dels quals 889,80€ provenen de l’aportació de CUP Països Catalans, la qual, recordem, reconeix per primera vegada la Candidatura al municipi. La fracció restant del pressupost s’ha cobert a través de donacions voluntàries. La despesa de major import correspon a la impressió i enviament de la propaganda electoral (650€), seguit de l’elaboració dels tríptics amb els principals punts del seu programa electoral (405,11€). La resta de despeses s’atribueixen a cartells, fulletons, plafons, pancartes i materials complementaris.

Des de CUP Tordera s’entén la transparència com a una eina imprescindible per a garantir una tasca ètica des de la política, en el camí cap a una gestió responsable dels recursos públics.

ÚLTIMES NOTÍCIES