IniciAppLa pluja amenaça els actes de campanya del cap de setmana

La pluja amenaça els actes de campanya del cap de setmana

Junts x Tordera organitzarà diumenge una Botifarrada Popular a la plaça de l’església. A banda del cap de llista, Joan Carles Garcia i els membres de la candidatura, l’acte comptarà amb la presència dels diputats Laura Borràs i Francesc Dalmases. L’inici serà a les 18:30h fins a les 20:30h, a més de la botifarrada i la presentació dels membres de la candidatura també hi haurà música en directe. En cas de pluja, l’acte es farà al Pavelló Parroquial.

ERC-Gent de Tordera faran diumenge l’acte central de campanya. A les 19:00h convoquen a la ciutadania a l’avinguda dels països catalans, davant el col·legi Ignasi Iglesias. Hi intervindran la cap de llista, Marta Paset i diferents membres de la candidatura. En l’acte es donaran a conèixer totes les propostes que els republicans tenen per Tordera, acompanyades amb actuacions i sorpreses.

Paral·lelament, ERC farà durant el cap de setmana un tous de parades. Dissabte de 10:00-11:30h estan a Roca-Rossa i Niàgara Parc; 12:00-13:30h els podreu trobar a Les Ferreres i Àgora Parc; i de 16:00h a 18:00h al Nucli Urbà i Sant Andreu. Per diumenge de 10:00 a 11:30h les parades seran a Fibracolor i Sant Daniel i de 12:00 a 13:30h a Sant Pere i Mas Móra.

El PSC Tordera farà campanya dissabte al veïnat de Sant Pere. Els socialistes donaran a conèixer les seves propostes per millorar la vida dels ciutadans, a les 12:30h a la plaça del Carrer Ausiàs March. Durant l’acte, on intervindrà el cap de llista, Rafa Delgado es servirà un vermut per a tothom. En cas de pluja, l’acte es farà al Bar Restaurant Danus.

En Comú Podem Tordera també aprofitarà aquest cap de setmana per fer l’acte central de campanya. Serà diumenge, a les 17:00h a la plaça de la concòrdia. El partit aprofitarà per explicar als assistents les seves propostes i les persones que formen la candidatura. En cas de pluja es comunicarà un espai alternatiu.

Ciutadans Tordera organitza aquesta tarda el primer acte de campanya. A les 19:00h a la biblioteca presentaran la candidatura i les propostes del grup a les municipals 2019. Ho faran amb l’intervenció de la cap de llista, Míriam Rocabruna i diversos membres de la candidatura. Diumenge, Ciutadans instal·larà una carpa informativa de 10:00 a 14:00h a la Pista de L’amistat.

La CUP Tordera realitzarà aquest proper dissabte 18 de maig el seu acte central de la campanya per a les eleccions municipals. L’esdeveniment començarà a les 19:00h a la Plaça de la Concòrdia, tot i que en cas de pluja es traslladaria a l’Esplai de la Gent Gran. La diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Maria Sirvent, intervindrà a l’acte per donar suport a la candidatura local. També hi participarà el cap de llista de la CUP a Malgrat de Mar, Enric Zaldo, que abordarà les problemàtiques compartides dels dos municipis i del territori maresmenc. Així mateix, les quatre primeres persones candidates de la llista de la CUP Tordera intervindran en la segona part de l’acte. Marc Francesch (número 4), Mònica Huecas (número 3), Cristina Agell (número 2) i Oriol Serra (cap de llista) exposaran els punts principals del programa electoral i estaran obertes a respondre les preguntes i aportacions que vulgui realitzar el públic assistent. La jornada clourà amb un refrigeri per a tothom i amb l’actuació musical de Sergi Andrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES