IniciAppHoraris primers equips torderencs 18-19 maig

Horaris primers equips torderencs 18-19 maig

Entrem ja a la recta final de les competicions esportives amb alguns partits decisius pels primers equips torderencs.

Qui s’ho jugarà tot aquest proper cap de setmana serà el CFTordera de la tercera catalana grup 16 al municipal d’esports. A l’equip groc i vermell només li valen dues victòries amb els dos últims partits de lliga que els hi queden si volen tenir alguna opció de finalitzar la temporada a la segona posició de la taula. El segon lloc dona accés a disputar el play-off final d’ascens a segona. A les 17:00h de la tarda de demà dissabte rebran la visita del Lloret “B” un rival que no s’hi juga res i aquest duel serà retransmès per Ràdio Tordera.

Ja pensant amb la final a quatre de segona catalana de l’1 i 2 de juny, el sènior femení del CEEB Tordera tancarà la fase regular dissabte a la pista del CB Olot a les 17:45h amb la primera posició de grup assegurada.

El Futsal Tordera per la seva part jugarà a les 17:30h al pavelló dels Països Catalans contra el Vall-Llobrega sense jugar-s’hi res i l’Athletic Club Tordera Parc amb l’ascens ja sota el braç rep diumenge a les 16:00h el líder de lliga el Palafolls.

Per acabar el CPTordera de l’OK Lliga Plata aquesta setmana descansa i només li queden dues jornades per acabar també la competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES