ERC-Gent de Tordera promou taules informatives a les escoles per presentar el projecte educatiu 360º


Esquerra Republicana vol centrar la campanya electoral en la presentació del Projecte Educatiu 360º. Per aquest motiu, durant aquest dies s’instal·len a les entrades de les escoles del municipi per exposar les seves propostes. Ahir van ser a l’escola Serra de Miralles.

Els republicans proposen connectar els centres educatius, les entitats (socials, culturals , esportives, artístiques..) i l’Ajuntament per fer més eficient la seva tasca i crear polítiques, projectes i campanyes educadores. Marta Paset és candidata d’ERC-Gent de Tordera.

paset educacio 1

ERC-Gent de Tordera volen que les famílies  tinguin l’opció d’escollir un institut-escola dins l’oferta d’ensenyament públic, i així integrar i unificar tots els nivells amb educació continuada 3-16 anys. Escoltem Marta Paset.

paset educacio 2

Aquesta setmana han visitat les escoles Ignasi Iglesias, Roureda i Serra de Miralles i la setmana vinent muntaran taules el dia 20 a Vedruna, el 21 a Brianxa, el 22 a Petits Vedruna i el 23 a la llar d’infants el Niu. Serà de 16:00h a 17:00 hores.