Balanç positiu de la diada de Sant Ponç 2019


Els torderencs i torderenques van ser fidels, un any més, a la celebració de la festivitat de Sant Ponç de l’11 de Maig. Aquest any, la meteorologia va acompanyar a tothom qui va voler participar en les diverses activitats que es va organitzar al paratge natural de l’ermita.

La jornada va començar, com cada any, amb l’Ofici Solemne i la benedicció de les roses.  Els cants de la coral de la parròquia i la processó per l’esplanada de l’ermita, van adornar un matí que va finalitzar amb l’arrossada popular, organitzada per la Comissió de Festes. Com és tradicional,  a la tarda, l’audició de sardanes amb la cobla Costa Brava, van posar el punt i final a l’aplec de Sant Ponç 2019.

Totes aquestes activitats es van realitzar gràcies a la Comissió de Festes i la Regidoria de Festes.

Recordem que, durant tot el dia, hi va haver servei de transport continu i gratuït des de Tordera fins a Sant Ponç.