IniciNoticiesRegidoriesLA POLICIA LOCAL PROMOU DURANT LES REVETLLES LA CAMPANYA PREVENTIVA “PASSA-T’HO BÉ,...

LA POLICIA LOCAL PROMOU DURANT LES REVETLLES LA CAMPANYA PREVENTIVA “PASSA-T’HO BÉ, NO ET CREMIS”

La Regidoria de Seguretat ha iniciat la campanya preventiva “Passa-t’ho bé, no et cremis” amb motiu de les properes revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Aquesta campanya vol donar compliment a la legislació vigent  i atendre les mesures de seguretat en relació a la tinença i l´ús de petards per evitar situacions de perill  i per fomentar el respecte per a les persones i l´entorn.
La campanya passa per assolir diferents objectius com ara garantir la seguretat física del menor i de les persones del seu voltant per evitar que algú prengui mal per un ús inadequat dels petards, evitar danys a propietats públiques i privades i a altres béns immobles  i minimitzar les molèsties derivades de l’ús de petards a terceres persones.
Per dur a terme la campanya de prevenció, la Policia Local engegarà un dispositiu especial de control en el cas de detectar menors que utilitzin o portin petards d´una classe superior a la permesa així com quan es detecti un mal ús o un ús inadequat dels petards. En qualsevol d´aquests casos, la Policia recollirà les dades del menor, establirà el contacte amb el punt de venda on s´han adquirit els petards, s´informarà els pares i/o tutors i s´aixecarà acta de la recollida de petards que els pares hauran de signar en el moment de la recollida dels petards retirats al menor. La policia Local, fa recomanacions a l’hora de manipular petards.

Finalment, la Policia local realitzarà durant aquests dies diferents inspeccions periòdiques als punts de venda de petards autoritzats.

ÚLTIMES NOTÍCIES