IniciAppAquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes...

Aquesta matinada s’ha iniciat oficialment la campanya electoral que marcarà les properes dues setmanes la política municipal

Aquesta passada matinada, a les dotze de la nit, ha començat oficialment la campanya electoral. A Tordera, com a la majoria de poblacions de Catalunya, ja fa setmanes que s’ha iniciat la cursa electoral que acabarà el 26 de maig. A partir d’ aquesta nit, però, els partits han començat  a demanar el vot amb l’enganxada de cartells i pancartes electorals.

El candidat de Junts x Tordera, Joan Carles Garcia explica que la seva campanya serà en positiu, fent molta pedagogia a la gent i  d’explicar el projecte de futur per el municipi.

campanya Junts x Tordera

La candidata d’ERC-Gent de Tordera, Marta Paset afronta la campanya amb il·lusió i amb ganes de fer arribar el projecte republicà al municipi.

campanya ERC

El candidat del PSC, Rafa Delgado afronta els propers dies amb la voluntat de visitar tot el poble i parlar amb la gent de Tordera.

campanya PSC

El candidat d’En Comú Podem, Salvador Giralt avança que faran actes austers, on volen fer arribar el seu missatge amb el porta a porta.

campanya En Comu Podem

El candidat del Partit Popular, José Luis  Martin, afronta la properes dues setmanes amb l’objectiu de donar a conèixer el seu programa electoral.

campanya PP

El candidat de + Tordera, Xavier Pla assegura que busquen la proximitat amb les persones, amb l’objectiu de fer política sense filtres.

campanya Mes Tordera

La candidata de Ciutadans, Míriam Rocabruna diu que faran campanya a peu de carrer i amb la voluntat d’escoltar a la ciutadania.

campanya Ciutadans

El candidat de la CUP, Oriol Serra assenyala que volen transmetre propostes constructives i que el seu projecte és ferm per Tordera.

campanya CUP

El candidat de Moviment Veïnal x Tordera, Juanje Martin afirma que la seva campanya estarà enfocada a resoldre les problemàtiques de la ciutadania.

campanya MvxT

La campanya electoral ha començat aquesta passada nit a les dotze i s’acabarà el 24 de maig. L’endemà serà la jornada de reflexió i el 26 de maig, els comicis.

ÚLTIMES NOTÍCIES