IniciAppRàdio Tordera oferirà una amplia cobertura informativa a la campanya i a...

Ràdio Tordera oferirà una amplia cobertura informativa a la campanya i a les eleccions municipals

Ràdio Tordera dedica, des d’aquest divendres, una cobertura especial a la campanya i la jornada de les eleccions municipals del 26 de maig. Entrevistes, debats, notícies i una web especial conformen la proposta informativa del mitjà municipal, que pretén acostar les diferents candidatures a la ciutadania d’una forma clara i en profunditat.

Entrevistes

Ràdio Tordera entrevistarà els alcaldables de les 9 candidatures que es presenten als comicis del 26 de maig. S’emetran pel 107.1FM, a les 10:30h i 19:30h, i es penjarà l’audio a la ràdio a la carta.

Partits sense presència al ple sonaran la primera setmana de campanya:

  • + Tordera (Xavier Pla) – Dilluns, 13 de maig
  • Ciutadans (Miriam Rocabruna) – Dimarts, 14 de maig
  • CUP (Oriol Serra) – Dimecres, 15 de maig
  • Moviment Veïnal x Tordera (Juanje Martin) – Dijous, 16 de maig

Partits amb presència al ple seran entrevistats la segona setmana de campanya:

  • PP (Francisco Javier Martin) – Dilluns, 20 de maig
  • En Comú Podem (Salvador Giralt) – Dimarts, 21 de maig
  • PSC (Rafa Delgado) – Dimecres, 22 de maig
  • ERC (Marta Paset) – Dijous, 23 de maig
  • Junts x Tordera (Joan Carles Garcia) – Divendres, 24 de maig

A continuació de l’entrevista arribarà l’espai “i ja veurem…” L’objectiu d’aquest espai és acostar una visió de la personalitat de cada candidat, l’apartat és un complement simpàtic de l’entrevista. El contingut d’aquesta secció no serà polític i a través de diferents apartats es pretén conèixer millor als candidats. Estarà disponibles a la carta.

Debat general

El debat públic amb els alcaldables de forces que participen en aquest comicis serà el divendres 17 de Maig davant el estudis de Ràdio Tordera, a les set de la tarda. Serà obert al públic i es retransmetrà pel 107.1FM.

El debat tractarà aspectes concrets de la política municipal a través de tres blocs temàtics:

El primer bloc estarà dedicat a Urbanisme, Medi Ambient i Seguretat; El segon bloc a Promoció Econòmica, Hisenda i Benestar Social i el tercer bloc estarà dedicat a Cultura, Festes, Ensenyament, Participació Ciutadana, Joventut i Esports.

Durant 15 minuts també es respondran a les preguntes de l’audiència, aquestes s’hauran de formular a través de les línies telefòniques de l’emissora o bé el canal de whatsapp de la Ràdio.

Jornada electoral i Sondeig a peu d’urna

Ràdio Tordera farà seguiment del dia de les votacions amb una cobertura multimèdia que començarà amb l’obertura dels col·legis, les dades de participació i un programa especial, a partir de les vuit del vespre, per oferir els resultats electorals i l’anàlisi de la composició del nou ple municipal.

Un any més, Ràdio Tordera farà durant la jornada electoral una enquesta a peu d’urna. El seu resultat es farà pública a les 20:00h durant l’espera dels resultats electorals.

L’endemà, a les 10:00h es farà una tertúlia de valoració de resultats que comptarà amb representants dels partits polítics que s’ha presentat en aquestes municipals.

Notícies i web especial

Ràdio Tordera explicarà cada dia tota la informació relacionada amb les propostes electorals de tots els partits que concorren als comicis. A més, oferirà una web especial on s’aplegaran totes les notícies que es generin i altres informacions relacionades amb les 9 candidatures que aspiren a governar a Tordera.

Aquesta cobertura electoral s’ha presentat a la Junta electoral provincial i aquesta l’ha aprovat i ratificat.

ÚLTIMES NOTÍCIES