IniciAppHoraris partits primers equips torderencs 11-12 maig

Horaris partits primers equips torderencs 11-12 maig

A poques jornades per començar a posar el punt i final al curs esportiu, els primers equips torderencs afronten les seves cites del cap de setmana amb molt més a guanyar que perdre.

Demà dissabte a les 20h del vespre, dins de la jornada 24 de l’OK Lliga Plata, el CPTordera visitarà la pista del Shum Maçanet en un partit on cap dels dos equips s’hi juga res més del que pugui significar el derbi clàssic d’hoquei patins. El duel serà retransmès en directe per Ràdio Tordera.

El diumenge al migdia el CEEB Tordera femení s’acomiadarà de l’afició torderenca abans d’afrontar el cap de setmana de final a quatre de segona catalana (1i 2 juny), disputant l’últim partit a casa de la temporada. Reben la visita del CB Tona. Aquest partit també serà retransmès per la 107.1FM.

Segurament un dels partits més atractius i on hi haurà més en joc serà el que afrontarà el CFTordera a domicili. Visiten el camp del Cassà “B” amb el repte de defensar la segona posició de la categoria de tercera catalana. Aquest partit també el podreu seguir per la nostra sintonia.

I tancarem el cap de setmana amb el derbi de primers equips de futbol sala al pavelló dels Països Catalans. Diumenge a les 18:30, Futsal Tordera- Athletic Club Tordera Parc. Una proposta que també serà retransmesa per aquesta emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES