S’obren les inscripcions pel Casal Artístic 2019


Ja estan obertes les inscripcions al Casal Artístic que organitza el Teatre Clavé cada estiu. El Casal Artístic s’adreça a infants nascuts entre el 2005 i el 2015 i combina l’educació en el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. Les inscripcions es van iniciar el dimecres 24 d’abril i es poden formalitzar fins el 31 de maig. Enguany, la proposta artística del teatre torderenc es durà a terme entre el 25 de juny i el 31 de juliol en torn de matí (8:45h a 13:00h).

Aquesta novena edició del casal d’estiu busca que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. Es combinen activitats de música, teatre, dansa i belles arts tant en espais tancats com exteriors. Cada grup de nens i nenes estarà supervisat i guiat per un equip format de monitors de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques. Ho explica la directora del casal artístic, Fanny Masero.

casal artistic

Les inscripcions es podran formalitzar al Teatre Clavé  en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé enviant un correu electrònic al formulari d’inscripció al web www.teatreclave.cat/casalartistic.