IniciAppS’obren les inscripcions pel Casal Artístic 2019

S’obren les inscripcions pel Casal Artístic 2019

Ja estan obertes les inscripcions al Casal Artístic que organitza el Teatre Clavé cada estiu. El Casal Artístic s’adreça a infants nascuts entre el 2005 i el 2015 i combina l’educació en el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. Les inscripcions es van iniciar el dimecres 24 d’abril i es poden formalitzar fins el 31 de maig. Enguany, la proposta artística del teatre torderenc es durà a terme entre el 25 de juny i el 31 de juliol en torn de matí (8:45h a 13:00h).

Aquesta novena edició del casal d’estiu busca que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. Es combinen activitats de música, teatre, dansa i belles arts tant en espais tancats com exteriors. Cada grup de nens i nenes estarà supervisat i guiat per un equip format de monitors de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques. Ho explica la directora del casal artístic, Fanny Masero.

casal artistic

Les inscripcions es podran formalitzar al Teatre Clavé  en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé enviant un correu electrònic al formulari d’inscripció al web www.teatreclave.cat/casalartistic.

ÚLTIMES NOTÍCIES