Els alumnes de sisè de primària de Tordera s’examinen durant tres dies de les seves competències bàsiques


Els alumnes de sisè de primària d’arreu de Catalunya faran avui, demà i dijous les proves per avaluar les seves competències bàsiques. Es tracta del novè any en que se celebren aquests exàmens, que avaluen les competències en llengua catalana, castellana, medi natural, matemàtiques i llengua estrangera, majoritàriament anglès però també francès. A Tordera s’avaluaran els alumnes de sisè de primària de les escoles Vedruna, Ignasi Iglesias, Brianxa, Serra de Miralles, Roureda i Hortsavinyà. 

Avui dimarts es faran les proves de llengua catalana i estrangera; demà exàmens de coneixement del medi natural i dijous matemàtiques i llengua castellana.

A Catalunya  són 79.000 estudiants els que s’afronten a aquestes proves, que no tenen efecte a final de curs en l’alumne ni en les decisions de passar de curs, però que permet al departament i als centres disposar d’informació sobre els punts forts i els punts febles dels seus estudiants.