IniciAppEl Teatre Clavé inicia La Mirada del Poeta amb una xerrada d’Anna...

El Teatre Clavé inicia La Mirada del Poeta amb una xerrada d’Anna Aguilar-Amat

Aquest 2019, La Mirada del poeta arriba a la sisena edició i durant el mes de maig i juny és quan tindran lloc el gruix central d’activitats d’aquest projecte, centrat enguany en la poetessa Anna Aguilar-Amat i el seu recull de poemes titulat Argila. Com a tret de sortida, el proper dilluns 6 de maig, Anna Aguilar-Amat serà l’encarregada d’obrir el projecte amb una xerrada que realitzarà a les 19:00h a la sala d’actes de la Biblioteca de Tordera. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom i serà el punt de partida d’unes setmanes d’activitat, que es clouran el divendres 7 de juny amb l’acte central de La Mirada del poeta, una passejada poètica per diversos indrets de Tordera durant la qual tindran lloc diverses intervencions artístiques centrades, totes elles, en l’obra de l’escriptora.

Anna Aguilar-Amat, nascuda a Barcelona l’any 1962, és una poetessa i assagista catalana, investigadora i professora universitària de Terminologia aplicada a la Traducció i Lingüística. La seva poesia figura en un nombre d’antologies de poesia catalana. Ha estat traduïda a l’anglès, l’àrab, el castellà, l’eslovè, el finès, el francès, l’italià, el macedònic, el sard i l’ucraïnès. El 2016 va fer una residència literària de tres setmanes a la Ledig House de Nova York.

Recordem que la Mirada del poeta és un projecte conjunt de la Fundació Teatre Clavé, l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera, l’Institut Tordària i l’IES Lluís Companys, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per més informació podeu visitar el web www.teatreclave.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES