IniciAppResultats primers equips torderencs 4-5 maig

Resultats primers equips torderencs 4-5 maig

La jornada esportiva torderenca s’iniciava el divendres per la nit amb el partit del CEEB Tordera a la pista del FD Cassanenc. Les torderenques amb l’ascens ja assolit van caure d’una forma clara per 71-46.

El Futsal Tordera no aixeca cap i va tornar a perdre a domicili per un clar 6-0 contra el Lloret Costa Brava “B”. Mentrestant l’Athletic Club Tordera Parc continua amb la seva línia ascendent. Els homes entrenats per Ramon Montemar van aconseguir una bona victòria per 0-4 a la pista del Vall-Llobrega.

El CFTordera ha recuperat la segona posició de la tercera catalana després de vèncer per golejada a l’Hostalric per 4-0 al municipal d’esports. El CD Malgrat va perdre contra el Blanes en aquesta jornada i els blanencs es van proclamar campions de la categoria.

Us recordem que  la permanència sota el braç, el primer equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata disputarà el seu proper partit de lliga aquest dimecres a les 21:15h al parroquial. Els grocs i vermells rebran el filial del Barça Lassa i aquest duel el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES