IniciAppLa sèrie El Mort Viu demana figurants i extres pel rodatge que...

La sèrie El Mort Viu demana figurants i extres pel rodatge que realitzaran a Tordera durant els propers dies

L’equip de producció de la sèrie que es gravarà a Tordera El Mort Viu, busca figurants i extres. Durant part del mes de maig l’equip tècnic i artístic de la sèrie El Mort Viu, produïda per Compacto, estarà rodant a Tordera. El Mort Viu és una sèrie de 5 capítols, de 30 minuts, que serà emesa a la cadena Betevé. A mig camí entre el drama i la comèdia, carregada d’humor negre, costumisme i surrealisme. Una sèrie on Llàtzer és un jove ni-ni que suposa una molèstia per la seva família. Joan, el pare, completament sobrepassat, assassina al seu fill. Marc, el germà gran, decideix desfer-se del cadàver. Fotut, oi? I si torna a la vida? Doncs més fotut encara. I si torna a la vida amb molta gana? Uf, horrible. El director del rodatge, Adrià Espí, explicava amb quin tipus d’escenes es treballarà.

mort viu 1

Espí, remarcava que la major part de la sèrie estarà gravada a Tordera, així doncs, hi apareixeran alguns indrets torderencs on durant aquest mes de maig s’hi trobarà l’equip de rodatge gravant les diferents escenes. El director d’El Mort Viu recordava la unió del poble amb aquesta producció.

mort viu 2

Durant tot el maig s’estarà rodant la sèrie a Tordera, amb moltíssima aparició dels paisatges del poble. A més, la sèrie compta amb nombroses escenes amb extres i figurants per la qual cosa es busca la implicació de tota la gent del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES