IniciAppHoraris primers equips torderencs 4-5 maig

Horaris primers equips torderencs 4-5 maig

La propera jornada esportiva dels primers equips torderencs presenta diferents canvis amb els horaris habituals dels partits que hauran d’afrontar. Comencem ja amb avui divendres al vespre, el sènior femení del CEEB Tordera afrontarà la seva jornada de lliga de la segona catalana com a vigents campiones de la competició, visiten la pista del FD Cassanenc a les 21:45h.

El Futsal Tordera jugarà el seu partit dissabte a les 17:00h a la pista del Lloret Costa Brava “B” i l’Athletic Club Tordera Parc ho farà diumenge a les 18:15h a domicili contra el Vall-Llobrega.

El primer equip del CFTordera també canvia l’horari aquest cap de setmana. Afrontarà el seu partit d’aquesta jornada de la tercera catalana dissabte a les 18:30h al camp municipal d’esports. Rebran l’Hostalric, derbi de la categoria que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

I amb la permanència sota el braç, el primer equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata disputarà el seu proper partit de lliga dimecres que ve a les 21:15h al parroquial. Els grocs i vermells rebran el filial del Barça Lassa i aquest duel el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES