IniciAppFinalment són nou les candidatures que es presenten a Tordera el 26M

Finalment són nou les candidatures que es presenten a Tordera el 26M

Nou candidatures es presenten a les eleccions municipals de Tordera el pròxim 26 de maig. D’aquesta manera, s’hi presenten tres llistes més que als comicis de 2015 i algunes de les que repeteixen, han canviat de sigles. Els torderencs que estiguin cridats a votar a les eleccions municipals doncs, podran escollir entre les nou llistes que han quedat confirmades segons el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Junts per Tordera és el nou nom de la candidatura que encapçala l’actual alcalde Joan Carles Garcia que anteriorment estava sota el nom de CiU. A les posicions altes de la llista repeteix Josep Llorenç i Bàrbara Vergés però entren moltes cares noves com Nadia Cantero, Pau Megias i Victor Martín que busquen fer una renovació del partit que ha governat les últimes legislatures a Tordera.

Esquerra Republicana + Gent de Tordera presenta una nova llista amb Marta Paset com a alcaldable. Davant la baixa d’alguns integrants de la formació de les passades eleccions municipals i l’aposta global de partit per les llistes “cremalleres”, la formació republicana ha creat un projecte renovat amb noves cares a les primeres posicions com Cinta Alcacer, Jesús Saltó o Natàlia Perez. Qui repeteix com a número 2 des dels comicis del 2015 és Jordi Romaguera.

El PSC repeteix cap de llista, Rafa Delgado continua encapçalant el projecte socialista seguit de Toñi García, que també repeteix. A la llista també s’hi ha incorporat forces nous integrants com Jenifer Jansa o Abraham Galera per renovar el partit.

En Comú Podem Tordera torna a repetir Salvador Giralt com a alcaldable. A les següents posicions de la candidatura apareixen nous noms com Maria Magdalena Pozuelo o Nacho Sánchez, que entren a altes posicions de la llista després que el partit també patís l’escissió d’un dels seus representants a l’Ajuntament.

El PP a Tordera canvia el seu cap de llista després de l’anunciada retirada de Xavier Martín com a número 1 que cedeix el lloc a Jose Luís Martín. El partit manté alguns candidats i en proposa d’altres per seguir tenint representació a l’Ajuntament de Tordera.

Més Tordera és una de les noves candidatures que han sorgit per aquestes eleccions a Tordera. El seu cap de llista és el regidor no adscrit Xavier Pla i és seguit de Sergi Masó i Sílvia Mateos, també regidora no adscrita després de que els dos candidats deixessin Esquerra Republicana. Demà a les 19h de la tarda a la sala polivalent de la Biblioteca faran la seva presentació oficial amb la presència de l’alcaldessa de Vilobí d’Onyar i presidenta de la plataforma “Independents” Cristina Mundet.

La CUP presenta candidatura a Tordera per primer cop amb Oriol Serra com a alcaldable. La formació ha confeccionat la seva llista amb altres candidats i candidates com Cristina Agell, Mònica Huecas o Marc Francesch Camps.

Ciutadans a Tordera és una altra llista que apareix per primera vegada al nostre municipi. És encapçalada per Míriam Rocabruna i a les posicions altes hi són Edel Bencomo, Aurora Rodríguez i Eric Pérez, que buscaran entrar a l’Ajuntament.

Moviment Veïnal x Tordera és també un dels quatre nous partits que es presenten a Tordera per les eleccions municipals del 26 de Maig. Presenten com a alcaldable Juan Jesús Martín i el segueixen Andrés López, Carolina Soler i Adán Sánchez.

Per tant, repeteixen cinc de les nou candidatures als comicis que es celebraran a Tordera el proper 26 de maig i se sumen quatre nous partits que intentaran aconseguir representació a l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES