IniciAppLa Fira del Món geganter aterrarà a Tordera el 2020

La Fira del Món geganter aterrarà a Tordera el 2020

Després de l’anunci de fa uns mesos de Tordera com a seu de la Fira del món geganter, ara sí que comença el compte enrere per la celebració d’aquest esdeveniment. De fet, aquest passat cap de setmana a Castellterçol s’ha celebrat la 12a Fira del món geganter.  La Fira del món geganter representa, juntament amb la Ciutat gegantera i la Trobada nacional de capgrossos, el gruix d’activitats que es duen a terme des de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya.

La Fira ha comptat amb nombroses i variades activitats com ara tallers, conferències, cercaviles, l’estrena de noves figures, un espectacle nocturn i moltes altres activitats. Diumenge la colla de geganters de Tordera va poder participar dels actes, i es va proclamar Tordera com a seu de la Fira del Món geganter 2020. Aquesta fira, que rep el suport del ple de l’Ajuntament de Tordera i se celebra des de l’any 2007, es durà a terme els dies 3, 4 i 5 d’abril de 2020 al Parc Prudenci Bertrana coincidint amb la ja tradicional Fira Mercat del Ram. Ho explicava la presidenta de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera, Queralt Ametller.

geganters 1

Abans, però, la Colla torderenca prepara  la Trobada de Gegants pel Juliol i la trobada comarcal del Maresme de cara al Setembre d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES