IniciAppEl ple municipal aprova una nova modificació de crèdit

El ple municipal aprova una nova modificació de crèdit

El plenari municipal va aprovar el passat dijous 25 d’abril, l’aprovació d’una modificació de crèdit finançat amb majors ingressos i baixes per anul·lació de 230.000 euros. S’adequaran partides en neteja de instal·lacions i vehicles públics, recollida d’animals, arranjament de camins rurals…  Escoltem el regidor d’Hisenda marçal Vilajeliu.

moficacio de credit pdecat

Recolzaven aquest punt del passat ple Rafa Delgado del grup municipal del PSC i el regidor no adscrit Villaro, recolzant ambdós el mateix punt de vista.

moficacio de credit favorable

Per altra banda, l’Anna Serra d’ERC + Gent de Tordera i els regidors no adscrits Sílvia Mateos i Xavier Pla s’abstenien en l’aprovació de la modificació de crèdit. Així ho argumentaven.

moficacio de credit abstencio

L’únic grup municipal que va votar de forma contrària al recurs que presentava el grup de govern va ser Som Tordera, liderat per Salvador Giralt, votaven d’aquesta manera ja que creuen que s’ha de treballar en uns nous pressupostos.

moficacio de credit contrari

D’aquesta manera, la modificació de crèdit per a dur a terme diferents projectes al municipi va ser aprovat per 10 vots a favor, 4 abstencions i 1 vot en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES