IniciNoticiesSocietatLA COMUNITAT “EL RUSC” DE TORDERA CELEBRA DISSABTE VINENT L’ACTE CENTRAL DEL...

LA COMUNITAT “EL RUSC” DE TORDERA CELEBRA DISSABTE VINENT L’ACTE CENTRAL DEL SEU 30È ANIVERSARI.

La comunitat el Rusc celebra aquest proper dissabte, 22 de setembre l’acte central del seu 30è aniversari. El col·lectiu ha preparat un seguit d’activitat que començaran a les 12 del migdia amb l’ ucaristia, a la 1 col·locació de la placa d’agraïment al doctor Pujol, fundador de l’entitat. Els actes continuaran a les dues del migdia amb una arrossada popular, seguidament concert amb Victor Gioconda acompanyat del showman Paquito Moreno.

Les activitats continuaran a dos quarts de 6 de la tarda amb varietat d’espectacles d’animació, circ, cantautors i percussió. A dos quarts de 9 del vespre sopar popular i concurs de truites. Totes les persones que vulguin participar només hauran de portar la seva truita i entregar-la a l’organització. Les truites han de ser com a mínim de 4 o 6 ous, amb els ingredient a gust del cuiner.

Seguidament es procedirà a l’entrega de premis d’aquest concurs i al sorteig d’una panera amb productes elaborats en el taller del Rusc. Les activitats finalitzaran a les 10 de la nit amb música per ballar. El director del Rusc, Pere Domenech convida a tots els torderencs a gaudir de la festa i amplia els actes previstos.

Pere Domenech destaca el bon moment del Rusc i la seva voluntat de forma part de la vida cultural i social del poble.

L’arrossada popular tindrà un preu de 15 euros. Els tiquets es poden comprar anticipadament, al petit príncep situat al camí de mas Martí número 49 o el mateix dia al Rusc.

La comunitat “El Rusc” recorda que hi haurà servei de bar tot el dia. També es podrà comprar productes elaborats en el taller.

ÚLTIMES NOTÍCIES