IniciAppEn motiu de l’11è aniversari del Casal de Joves avui i demà...

En motiu de l’11è aniversari del Casal de Joves avui i demà organitzen un escape room

El Casal de Joves arriba als 11 anys. Una equipament que es consolidada al nostre municipi, amb un important projecte clar al darrere:, una eina de referència per al públic jove de Tordera. Gestionat per la Regidoria de Joventut i la coordinació de tècnics municipals, el casal proposa (a través de les diverses programacions temporals) un seguit d’activitats que pretenen ajudar, engrescar i involucrar els usuaris de la instal·lació. A banda de les iniciatives esmentades, el Casal de Joves ofereix serveis com els de bucs d’assajos musicals, connexió gratuïta d’internet, tallers, cursos i Punt d’Informació Juvenil (carnet d’estudiant internacional, carnet d’alberguista, assessorament juvenil…)

Des de ja uns mesos, l’Àrea de Joventut està preparant la celebració del XIè aniversari de la posada en marxa del Casal. Serà una jornada festiva que tindrà lloc el dimarts 30 d’abril i la programació comptarà amb diverses activitats que s’iniciaran durant la tarda. La festa de celebració comptarà amb actuacions dels diversos grups musicals que han passat pel casal i a més a més, a partir de les 23:00h de la nit, hi haurà concert amb els grups Germà Negre i Tapeo Sound System a la plaça de l’Església. Ho explica la tècnica de joventut, Carme Lòpez.

casal primavera 2

Paral·lelament i en motiu de l’XIè aniversari del Casal també  es podrà participar al Roomscape 11 operacions que tindrà lloc els dies 26 i 27 d’abril al Casal de Joves.

casal primavera 1

Per participar a l’activitat podeu reservar les vostres places prèviament a casaldejoves@tordera.cat i al whatsapp 671650631.

ÚLTIMES NOTÍCIES