IniciAppHoraris primers equips torderencs 27-28 abril

Horaris primers equips torderencs 27-28 abril

Superada l’aturada de setmana santa, els primers equips torderencs tornen a endollar-se amb les seves respectives competicions esportives. Per aquesta cap de setmana ens hem de fixar amb especial atenció amb l’enfrontament que el primer equip femení del CEEB Tordera afrontarà al pavelló dels Països Catalans el diumenge migdia a les 12:15. Les torderenques rebran la visita del CB Farners. Si les locals aconsegueixen el triomf seran matemàticament nou equip de primera catalana. Aquest duel el viurem per la 107.1FM.

Pel que fa a la resta dels equips, el dissabte a les 12:30h l’Athletic Club Tordera Parc jugarà la seva cita esportiva a casa contra el Lloret Costa Brava “B” i el Futsal Tordera jugarà diumenge a les 18h també a casa i rebrà el Lloret Costa Brava “C”.

Qui també s’hi juga molt a partir d’ara és el CFTordera de la tercera catalana grup 16. Després del gran triomf de fa quinze dies que el va fer situar-se a només un punt del segon classificat, els torderencs visiten dissabte a les 16h el camp de l’Aro. Aquest partit serà retransmès per Ràdio Tordera.

A les 20:30h del dissabte el CPTordera també es juga bona part de la seva permanència a l’OK lliga Plata. Si aconsegueixen un triomf contra el CP Vilanova a domicili, els grocs i vermells continuaran una temporada més a la categoria on militen. Aquesta cita també serà seguida en viu per aquesta freqüència.

ÚLTIMES NOTÍCIES