IniciAppAquest diumenge el Club Esportiu Tordera organitza la Tordera Trail Race amb...

Aquest diumenge el Club Esportiu Tordera organitza la Tordera Trail Race amb més de 500 participants

Aquest diumenge arriba un dels esdeveniments importants del calendari esportiu torderenc. Aquest diumenge arriba la segona edició de la Tordera Trail Race que enguany aconsegueix un rècord de participació. A hores d’ara, tenint en compte que aquest vespre es tanca el període d’inscripció on-line, el Club Esportiu Tordera ja supera de llarg els 500 inscrits. Albert Prats president de l’entitat torderenca valorava aquesta fita aconseguida.

Prats tordera trail race 1

Prats comentava que arriben amb els deures fets al cap de setmana i que esperen que tot surti tal i com ho tenen previst.

Prats tordera trail race 2

Pel que fa a la participació, gairebé una setantena de corredors participaran a la distància de marató. El circuit “express” van haver d’ampliar cinquanta places més de les que tenien previstes i segurament les esgotaran durant el dia d’avui. Pel que fa a la prova mitja també han hagut d’ampliar el límit d’inscripcions.

El Club Esportiu Tordera comentava que per aquesta edició s’augmenta considerable el nivell de participants vist el palmarès d’alguns esportistes que han confirmat la seva presència.

ÚLTIMES NOTÍCIES