L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 6 punts en l’ordre del dia


L’Ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb 6 punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’aprovació del 2n text refós del Pla especial per a l’activitat de planta de selecció i transferència de residus de la construcció a la finca La Vinya de Tordera, promogut per Promocions Joajofranc SL; Aprovació del text refós de la modificació del Pla General d’ordenació urbanística en l’àmbit del poblat de Fibracolor; Adjudicació del contracte de subministrament derivat d’un acord marc consistent en l’arrendament d’un vehicle per la Brigada Municipal i Aprovació de l’expedient de modificació de crèdit extraordinari, finançat amb majors ingressos i baixes per anul·lació. La sessió acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. El ple començarà a les 19h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.