A partir de demà fins dissabte el Pavelló Països Catalans serà l’escenari de la final a quatre de Júnior Femení Preferent de bàsquet


Demà a la tarda es donarà el tret de sortida a la final a quatre de júnior femení preferent de bàsquet que tindrà lloc al Pavelló Països Catalans de Tordera. El format d’una final a quatre consisteix en disputar semifinals i finals entre els quatre millors equips de la categoria, en aquest cas es tracta de la categoria femenina base amb més nivell de la Federació Catalana de Bàsquet. De la pista torderenca en sortirà l’equip campió de Catalunya, el subcampió i els equips classificats com a tercers i quarts de Catalunya. Cal afegir, que els tres millors equips es classificaran també pels campionats d’Espanya.

El club organitzador d’aquests tipus de campionats és el club local de bàsquet, en aquest cas el CEEB Tordera. Jugarà un paper important tant en el desenvolupament d’aquesta final com també en l’organització de la mateixa, punt en el qual hi estan treballant des de ja fa dies. Marc Alonso coordinador del club explicava el motiu principal d’acollir aquesta final a quatre.

Alonso f4 1

Alonso comentava que és una oportunitat d’or poder gaudir i acollir el millor futur bàsquet femení català al nostre municipi.

Alonso f4 2

El equips participants a la final a quatre són l’Snatt’s Femení Sant Adrià, el Basket Almeda, el Citylift GEIEG UNI Girona i el CBF Cerdanyola. Les semifinals tindran lloc el divendres a la tarda-vespre, la primera enfrontarà el Femení Sant Adrià i el CBF Cerdanyola a les 19h, i dues hores mes tard, a les 21h tindrà lloc la segona semifinal entre el Basket Almeda i l’UNI Girona.

L’endemà a la tarda, el dissabte, tindrà lloc l’enfrontament del tercer i quart classificat, aquest partit es jugarà a les 17:00h. Tot seguit, el duel més trepidant del cap de setmana, a les 19:00h s’enfrontaran els equips victoriosos de les semifinals per lluitar pel títol de Campiones de Catalunya.

Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera, farem un seguiment especial a xarxes socials i un reportatge especial d’aquesta cita esportiva. A més a més, gràcies a l’acord que té la Xarxa de Comunicació Local i la Federació Catalana de Bàsquet, els partits també es podran veure via streaming.