La parròquia de Santa Maria de Pineda organitza la festa a Sant Pere de Riu


La Parròquia de Santa Maria de Pineda, d’acord amb l’Ajuntament de Tordera, organitza el proper dilluns, 22 d’abril, l’aplec a Sant Pere de Riu. Per a la festa, l’organització ha disposat un autocar per traslladar tothom qui vulgui participar de l’aplec, de la plaça de les Mèlies de Pineda. A les 12:00h tindrà lloc la Missa amb l’acompanyament de la Coral Juvenil Santa Maria de Pineda de Mar, que després oferirà un petit concert. L’ofici comptarà amb la presència del Bisbe de Girona, Francesc Pardo. A les 2 del migdia es farà el dinar que tothom s’haurà de portar de casa. Hi ha barbacoes que permeten fer foc i carn a la brasa.

Les activitats continuaran a dos quarts de 5 de la tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Ciutat de les Roses de Sant Feliu de Llobregat. També es farà la Rifa de les 30 dotzenes d’ous i 4 pernils. Al final es faran les Vespres a l’església de Sant Pere. Mossèn Josep Caselles, rector de la parròquia de Santa Maria de Pineda i rector de la parròquia de Sant Pere de Riu, convida a tothom a assistir a l’aplec.

aplec sant pere de riu

Els organitzadors conviden, com cada any, a visitar la casa de colònies i els seus entorns per gaudir-ne, especialment les habitacions, que han estat pintades. També s’ha netejat el bosc que hi ha al voltant de la casa i s’han instal·lat tanques protectores en el seu accés. Igualment, s’està en procés de recuperar les làpides funeràries que es troben a terra.