Horaris partits dels primers equips torderencs 13-14 abril


Un cap de setmana torderenc marcat per la celebració de la Fira Mercat del Ram. Pel que fa a l’activitat esportiva, hi haurà descans amb hoquei patins.

El CFTordera serà l’encarregat d’obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports en plena activitat firal a les 16h de la tarda. Els grocs i vermells continuen lluitant per acostar-se a la segona plaça de la tercera catalana grup 16. Reben la visita del Palafrugell, rival directe a la classificació, duel entre el quart i el tercer classificat respectivament. Podreu seguir en directe aquest partit a través de Ràdio Tordera.

Aquesta setmana pel que fa a l’Athletic Club Tordera Parc visitarà la pista del Lloret Costa Brava “C” a les 15h del migdia i el Futsal Tordera visitarà la pista del FontCoberta a les 18h.

A les 17:45h el sènior femení del CEEB Tordera a la segona catalana intentarà continuar acostant-se a l’ascens de primera catalana. Visiten la pista del CB Roda, un rival perillós necessitat de victòries per evitar les fases de permanència. Aquest partit en rebreu puntual informació a través de la 107.1FM.