Avui tenim taula rodona sobre la son i taller sobre com motivar els nostres fills dins el cicle el mes de la salut


La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera prepara avui les darreres activitats del mes de la salut, adreçades a tots els públics amb l’objectiu de promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

Aquest matí a les 12:00h a Ràdio Tordera, hem tingut la taula rodona “La Higiene de la Son” amb la Dra Bruguera pneumòloga de la corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr Freitas psiquiatre del Centre de Salut Mental d’Adults i la Marta Marcoval, farmacèutica local.

A la tarda, la biblioteca acollirà el taller com motivar als nostres fills en els estudis, destinat a famílies amb fills de  més de 12 anys. Anirà a càrrec del coach Carles Ventura, qui ens avançava els objectius del taller.

Carles Ventura

La xerrada començarà a les 18:00h i les places són limitades. Les activitats del mes de la salut acabaran aquest cap de setmana a la fira del ram amb “Olimpiades de Salut” a l’estand del Casal de Joves.