IniciAppExposades al públic les llistes provisionals del Cens Electoral

Exposades al públic les llistes provisionals del Cens Electoral

De conformitat amb la normativa vigent i en referència a la convocatòria d’Eleccions municipals i al Parlament Europeu del proper 26 de maig de 2019, comunica que queden exposades al públic les llistes provisionals del Cens Electoral, tancat el dia 1 de febrer de 2019, durant el terminis comprès entre el 8 i el 15 d’abril de 2019 , ambdós inclosos.

Durant aquest període, es podran presentar les reclamacions que es considerin oportunes per inclusions, exclusions o modificacions.

El Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el web eleccions.gencat.cat que servirà per informar dels diversos comicis que tenen lloc el proper 26 de maig.

El web està adreçat principalment als electors, a les formacions polítiques i als mitjans de comunicació. S’hi pot trobar el calendari electoral, la normativa que regeix aquests processos electorals, els formularis, impresos i sol·licituds adreçades als col·lectius interessats i la informació més rellevant dels dos processos electorals. La informació que s’ofereix s’anirà actualitzant, en els propers mesos, amb recursos divulgatius i dades per a la recerca, els acords que emetin les juntes electorals, la proclamació de les candidatures i, finalment, la difusió de resultats.

ÚLTIMES NOTÍCIES