IniciNoticiesComerçTORDERA ORGANITZA LA FINAL DEL CONCURS DE GRUPS AMATEURS GIRAMARESME 2009

TORDERA ORGANITZA LA FINAL DEL CONCURS DE GRUPS AMATEURS GIRAMARESME 2009

Tordera acollirà aquest divendres a la nit la final del concurs de grups musicals Giramaresme 2009. Al concert hi participaran els grups finalistas: Daclub!, Wantun, Water d Vater i Manduca Latin& Rumba. El concert començarà a les 22.30 h a la plaça de l’Església i l’entrada serà gratuïta.

El “Giramaresme” és un concurs de grups musicals de la comarca que es va presentar al mes de març amb l’objectiu de donar una empenta als grups novells de cada poble per tal de donar-se a conèixer arreu. Totes les propostes musicals que s’han presentat al concurs han estat valorades per un jurat format per professionals del món de la música i ha permès que els quatre finalistes facin una gira de concerts pels municipis implicats en el projecte. La novetat d’enguany del “Giramaresme” ha estat que els participants han pogut

presentar les seves propostes a través d’Internet de manera que s’han pogut donar a conèixer i han permès que el públic en general voti els millors grups i es pugui consultar els calendaris de concerts. El regidor de joventut, Marc Unió explica qui actuarà en el concert de divendres.

Al Giramaresme ha estat promogut per les Regidories de Joventut dels ajuntaments de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES