IniciNoticiesEntitatsCUP Tordera organitza una visita guiada a la Roureda de Can Verdalet,...

CUP Tordera organitza una visita guiada a la Roureda de Can Verdalet, un any després de la tala il·legal

El proper dissabte 6 d’abril a les 11 del matí, Xavier Romera, naturalista local, durà a terme una visita guiada a la Roureda de Can Verdalet, un espai natural protegit de la Xarxa Natura 2000 d’especial valor, al tractar-se de l’única roureda inundable de roure pènol de l’arc mediterrani.

Aquest espai natural va patir una tala il·legal l’abril del 2018, a la qual els Serveis Territorials d’Agricultura i l’Ajuntament de Tordera van assegurar que es donaria resposta amb accions que afavorissin la regeneració de l’hàbitat.

En el primer aniversari dels fets, els i les assistents podran observar i analitzar, amb el guiatge de Xavier Romera, la situació actual de la Roureda, com a conseqüència de la inacció de l’administració pública. Ho explicava el membre de CUP Tordera, Marc Francesc.

visita roureda 1

En aquest sentit, Marc Francesc denuncia que ni el departament de medi ambient ni l’Ajuntament no s’ha fet res per recuperar l’espai.

visita roureda 2

Com totes les activitats que organitza CUP Tordera, es tracta d’una activitat gratuïta, oberta a tota la ciutadania i sense necessitat d’inscripció prèvia.

El punt de trobada serà davant de l’estació de tren a les 11 del matí, preveient una hora i mitja de durada com a màxim. Es recomana portar calçat còmode.

ÚLTIMES NOTÍCIES