IniciNoticiesEntitatsExposició fotogràfica i xerrada sobre la canadenca i Joan Peiró a la...

Exposició fotogràfica i xerrada sobre la canadenca i Joan Peiró a la biblioteca

Aquest any es compleixen 75 anys de l’assassinat de Joan Peiró en mans dels franquistes (feixistes). I per homenatjar-lo diverses entitats hem anat fent i seguirem fent en llarg de l’any 2017 més activitats i actes en homenatge en Joan Peiró.

El sindicat Confederació General del Treball del Maresme han organitzat actes i activitats en homenatge Joan Peiró en diversos municipis de la comarca. A Tordera fins demà divendres podrem visitar a la biblioteca l’exposició fotogràfica de la Canadenca i Joan Peiró, en l’horari habitual de l’equipament.

Demà divendres, 5 d’abril també es farà una xerrada-col·loqui sobre els fets, amb la presència de Maria Salicrú historiadora que parlarà del històric sindicalista i cooperativista Joan Peiró; Sònia Garangou, també historiadora parlarà de anarcosindicalisme i moviments socials i Joaquim Ortin, representant de la Fundació Salvador Seguí parlarà de la vaga general de la Canadenca de l’any 1919, gràcies a la qual es va aconseguir la jornada laboral de 8 hores.

La xerrada començarà a les 19:00h a la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES