IniciNoticiesEducacióLA BIBLIOTECA ACULL AQUEST MES DE JUNY CURSOS D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL PER A...

LA BIBLIOTECA ACULL AQUEST MES DE JUNY CURSOS D’ALFABETITZACIÓ DIGITAL PER A PERSONES ATURADES.

La Biblioteca de Tordera és un dels equipaments escollits per la Diputació de Barcelona per organitzar cursos d’alfabetització digital per a persones en situació d’atur. Aquests cursos arriben després del conveni signat entre la Diputació i el Servei d’Ocupació de Catalunya a través del qual es vol formar les persones aturades en la informàtica i les noves tecnologies. El programa d’alfabetització digital per a persones en atur tindrà una durada de set mesos i es desenvoluparà de juny a desembre de 2009 a les biblioteques de la província que estiguin incloses al a xarxa de la Diputació de Barcelona.
El curs està adreçat a persones desocupades que estiguin inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat. Els orientadors laborals de les Oficines de Treball proposaran als possibles interessats formar part d’aquests cursos. La biblioteca també podrà inscriure usuaris sempre i quan quedin places vacants.
El contingut del curs d’alfabetització digital s’estructura en dues modalitats de sessions de 10 hores: La primera modalitat estarà orientada a conèixer els entorns d’ofimàtica bàsica a nivell d’usuari,mentre que la segona servirà per conèixer i aplicar les tecnologies de la informació bàsiques a la recerca de feina. El membre de la biblioteca, Rafa Gimenez ens parla sobre els cursos que ofereix la biblioteca.

Les primeres sessions d’aquest Pla en la seva segona modalitat  es faran a la Biblioteca de Tordera en les següents dates: 15-16-17-19 de juny de 10 h a 12.30 h i 22-23-25-26 de juny de 10 ha 12.30 h. Per a més informació sobre aquests cursos  us podeu adreçar a la Biblioteca  de Tordera o per telèfon al 93/7642560. Escoltem Rafa Gimenez.

El programa d’Alfabetització Digital està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu.

ÚLTIMES NOTÍCIES