IniciNoticiesMedi ambientEl moviment d’estudiants Fridays For Future contra el canvi climàtic també arriba...

El moviment d’estudiants Fridays For Future contra el canvi climàtic també arriba a Tordera

El moviment internacional ecologista Fridays For Future ha arribat a Tordera, amb una concentració de tres joves a l’escalinata de l’església, amb la qual reclamaran a la classe política “acció real” contra el canvi climàtic.

La iniciativa sorgeix d’una adolescent sueca de 16 anys, Greta Thunberg, que l’estiu passat va començar a manifestar-se tots els divendres davant del Parlament de Suècia. El seu exemple ha calat en països de tot Europa, com a Bèlgica, on el passat 24 de gener es van manifestar més de 30.000 estudiants. En declaracions a Ràdio Tordera,  tres joves torderenques de 13 i 14 anys han explicat que l’acció agafi la inspiració de Thunberg i que, a partir d’ara, es manifestaran cada divendres de 14:00h a 18:00h tarda.

Z0000010

El perill d’extinció de moltes espècies animals o la demanda que es freni l’escalfament global són les principals peticions dels menors d’edat per tal d’evitar viure en un futur planeta molt afectat pel canvi climàtic. 

Les activistes torderenques fan una crida a tots els joves que vulguin donar-los suport, que es manifestin tots els divendres de 14h a 18h a la plaça església.

ÚLTIMES NOTÍCIES