IniciNoticiesPolítica L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA I EL PRESIDENT DE L'ECU...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA I EL PRESIDENT DE L’ECU DE MAS MORA, RAMIRO DE LA FUENTE VISITEN LES OBRES D’ARRANJAMENT DE LES DE DIVERSOS CARRERS DE L’URBANITZACIÓ.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el president de l’ECU de Mas Mora, Ramiro de la Fuente, van visitar dissabte al matí l’acabament de les obres d’arranjament dels carrers Severo Ochoa, Guillermo Marconi i Vicente Alexandre que comprenen el sector 3 de la urbanització.
La millora i condicionament d’aquests carrers ha establert obres de vialitat, obres en la xarxa de sanejament i aigua potable i millores en la xarxa elèctrica i de telecomunicacions.
Pel que fa a les obres de vialitat, s’han pavimentat els carrers i s’han construït voreres i passos peatonals adaptats per a minusvàlids seguint els criteris d’accessibilitat. Per altra banda, les obres d’urbanització han permès soterrar el sistema de telecomunicacions i s’ha ampliat el centre de transformació elèctrica per evitar baixades de tensió. En aquest sentit, també s’ha renovat l’enllumenat públic mitjançant la instal·lació de nous fanals d’alt rendiment energètic i curosos amb l’entorn.
Finalment, la urbanització del sector 3 de Mas Mora també ha comptat amb la construcció de dues centrals d’elevació d’aigües residuals per tal que puguin ser tractades a la depuradora de Tordera i s’ha previst la instal·lació de boques d’incendi per fer més eficaç la tasca de prevenció d’incendis.

ÚLTIMES NOTÍCIES