IniciNoticiesEsportsAgenda partits dels primers equips torderencs 30-31 març

Agenda partits dels primers equips torderencs 30-31 març

Novament el CFTordera serà el conjunt que obrirà la tarda del dissabte al municipal d’esports. Segurament és el partit de la jornada de la tercera catalana grup 16 ja que els torderencs reben el líder, el CD Blanes amb el derbi de competició. Els locals pressionats per aconseguir una nova victòria a casa. El duel serà retransmès per Ràdio Tordera.

L’Athletic Club Tordera Parc a les 17:00h visitarà la pista del Lloret Esportiu 2012 “A” i l’enfrontament del Futsal Tordera s’ha ajornat per dilluns a les 21:30h contra el Vidreres a domicili.

A les 19:45h el parroquial viurà un nou partit del Club Patí Tordera a l’OK Lliga Plata. Immersos amb la positiva ratxa de resultats, els grocs i vermells rebran el CH Palafrugell. Un duel que es podrà seguir a través de #somcpt.

El sènior femení del CEEB Tordera serà l’equip que tancarà el cap de setmana esportiu el diumenge tarda a la pista del CB Vilablareix. Les torderenques ja es troben en compte enrere per poder certificar el més aviat possible el seu ascens a primera catalana. Aquest partit serà també retransmès des d’aquesta casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES