IniciNoticiesMedi ambient ELS MOSSOS D'ESQUADRA INVESTIGUEN UN ABOCAMENT DE TUBS D'UN MATERIAL IL·LEGAL...

ELS MOSSOS D’ESQUADRA INVESTIGUEN UN ABOCAMENT DE TUBS D’UN MATERIAL IL·LEGAL EN UN TERRENYS DEL VEÏNAT DE VALLMANYA.

El departament de delictes ecològics dels Mossos d’Esquadra està investigant l’abocament de material il·legal que ha efectuat un veí de Pineda de Mar, a uns terrenys rurals de la seva propietat a Tordera.
Un home va alertar ahir al migdia de la descàrrega d’uns tubs d’uralita a les rodalies d’una finca situada en un terreny rural del veïnat de Vallmanya. Agents de la policia local es van desplaçar a la zona on van descobrir que es tractava de tubs fets d’amiant, un material que no està permès des de fa temps pel seu caràcter nociu.
Per aquest motiu, es van alertar els Mossos d’Esquadra que van col·locar balises a la zona i van prendre declaració al propietari. Segons la policia autonòmica, el veí va manifestar desconèixer que es tractava d’un material il·legal. Igualment, va matisar que aquest s’havia dipositat al terreny rural per manca d’espai a un taller, també de la seva propietat. L’Àrea de Medi ambient investigarà l’abocament per si aquest es tractava d’una mesura provisional o si, pel contrari, es pensava repetir l’actuació en properes ocasions.

ÚLTIMES NOTÍCIES