IniciNoticiesEsportsEl Parc Prudenci Bertrana acull aquests dies el XI Raid de Tordera

El Parc Prudenci Bertrana acull aquests dies el XI Raid de Tordera

Tant demà divendres com dissabte, el Parc Prudenci Bertrana acollirà les diferents proves esportives del XI Raid Internacional de Tordera. Les curses de resistència de cavalls es divideixen en diferents nivells i recorreguts durant les dues jornades de competició. Divendres serà el torn del major recorregut de 160 quilòmetres que es divideixen en sis fases: 38, 37 ,29 ,18 ,20 i 18km respectivament. Les dues estrelles es corren sobre els 123 quilòmetres cadascun dividits en quatre fases, mentre que les carreres d’una estrella seran tres fases les que hauran de completar els participants de 38, 29 i 18 quilòmetres. Joan Rodríguez propietari del Club Hípic el Garbí i director de la prova ens feia una prèvia del raid.

Rodriguez raid 1

En total uns 140 equips s’han escrit al Raid de Tordera 2019. És una xifra similar a la dels darrers anys que consolida el gran nivell esportiu de l’esdeveniment. Rodríguez desvetlla els participants més destacats.

Rodriguez raid 2

Des del Club Hípic el Garbí conviden a tothom que s’acostin durant els dies de l’esdeveniment al parc on també hi haurà un servei de bar pels visitants.

ÚLTIMES NOTÍCIES