Òmnium Cultural Alt Maresme es presenta a Pineda


Aquest divendres es presentarà a l’Auditori de Pineda la nova gestora de la territorial d’Òmnium Montnegre per la creació d’una nova seu territorial a l’Alt Maresme. Segons un comunicat, «aquesta nova territorial vol adequar l’entitat als nous temps i circumstàncies, tenint present el seu creixement arreu del país i especialment al Maresme». Per això asseguren que volen ser «més propers a les persones» que els fan confiança, alhora que poder «ésser el màxim d’eficients i en consonància amb la idiosincràsia pròpia d’allò que des de fa molts anys anomenem l’Alt Maresme».

Òmnium Cultural vol mantenir el projecte dels seus eixos vertebradors: Llengua, Cultura, País, i Cohesió Social.

Per això han convidat a totes les persones interessades i a les entitats culturals i socials, a ser presents a la presentació, aquest divendres a les 7 de la tarda en un acte obert a tothom.

També s’ha anunciat també un tribut especial als 50 anys del grup musical La Trinca. Hi actuarà el grup ‘Per Pebrots’, així com alguna altra actuació sorpresa. L’acte estarà apadrinat per Miquel Àngel Pasqual, membre històric de La Trinca, i per la periodista Teresa Márquez del setmanari La República.