Avui el grup xou júnior del PA Tordera participarà al Campionat d’Espanya amb diverses baixes importants a l’equip


Gràcies a la tercera plaça aconseguida al Campionat de Catalunya, en unes hores l’equip xou júnior del Club Patinatge Artístic Tordera vol continuar escrivint pàgines d’èxit amb la participació que farà el conjunt torderenc al Campionat d’Espanya Patinatge Artístic Grups Xou per segon any consecutiu. La nota negativa per aquesta prova a hores d’ara és que l’equip compta amb quatre baixes sensibles. Juan Carlos Herrero president del Pa Tordera feia referència en aquesta situació.

Herrero camp espanya 1

Herrero plantejava l’objectiu de competició que s’han marcat per aquesta prova malgrat tenir la infermeria plena.

Herrero camp espanya 2

Us recordem que actuaran amb el disc que porta per títol “112” “sentint la por decideixen seguir endavant per que la valentia és el millor escut per fer-se fort, no són superherois, són millors, ells si que existeixen” simbolitzant la tasca que realitza el cos dels bombers.