Horaris cap de setmana primers equips torderencs 23-24 març


Aquest proper cap de setmana només tindrem futbol sala a Tordera ja que la resta dels primers equips torderencs jugaran a domicili.

El CFTordera serà el conjunt que obrirà la tarda del dissabte al camp del Calonge amb l’objectiu d’aixecar-se ràpidament després de la derrota de la setmana passada al municipal d’esports. Aquest duel s’iniciarà a les 17:15h i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

El sènior femení del CEEB Tordera visitarà la pista del CB Quart a les 17:45h amb el repte de continuar sumant resultats positius que les vagi acostant mica en mica cap a l’ascens a primera. A les torderenques els hi queden només set partits de fase regular.

A les 18:30h a la Pista de l’Amistat amb canvi d’ubicació, l’Athletic Club Tordera Parc afrontarà aquesta jornada de lliga reben el Vidreres mentre que el Futsal Tordera li toca descansar aquesta setmana.

A les 20:00h del vespre tancarem el cap de setmana esportiu torderenc amb el partit del CPTordera a l’OK Lliga Plata. Els grocs i vermells continuem immersos amb el tourmalet particular visitant la pista del CP Manlleu que és el tercer classificat. Un partit que podreu seguir per la 107.1FM.