El Jutjat de Pau demana incorporar un nou treballador per poder cobrir totes les tasques del dia a dia


El Jutjat de Pau de Tordera reclama la incorporació d’un nou treballador. Actualment només hi treballen dues persones, una secretària i un agent judicial. Segons el jutjat actualment el nostre municipi ha augmentat de població i per tant es necessita més personal per poder treballar correctament i cobrir totes les tasques que es porten a terme des del jutjat. Ho explica el jutge de pau Esteve Matas.

jutge pau 1

Fins ara, el jutjat de Tordera havia comptat amb un ajudant que s’havia incorporat el cos de forma temporal. Ara que aquest període ha finalitzat, es demana una plaça fixa. Des del jutjat s’expliquen les causes per les quals no es concedeix aquesta plaça.

jutge pau 2

El Jutjat de Pau de Tordera es troba situat al Carrer Ciutadans 2, 2n pis, al mateix edifici on es troba Ràdio Tordera. El telèfon de contacte és el 937642796.