CUP Tordera durà a terme la segona assemblea oberta per teixir el seu programa electoral


Aquest dissabte 23 de març, al local Emili Vendrell i a les 11h del matí, la Candidatura d’Unitat Popular de Tordera realitzarà una assemblea oberta per tal d’obrir el disseny del programa electoral, tot implicant totes aquelles veus que es vulguin fer sentir.

L’assemblea comptarà amb l’assistència de membres de la CUP, així com amb totes les persones que vulguin participar-hi aportant les seves idees, preocupacions i voluntat de cooperar per la construcció d’un Tordera millor. Aquesta assemblea pretén, doncs, seguir perfilant els diversos eixos d’actuació en els quals la candidatura ja fa mesos que treballa, però d’una forma més plural, a fi de poder lluitar per un municipi socialment més just, feminista, ecologista i en clau republicana.

És per aquest motiu que CUP Tordera convida a tota la població torderenca a assistir-hi, per tal de poder fer un programa entre tothom, i per a tothom.