Fins demà es poden fer les inscripcions als cursos de català de Tordera


El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (Inicial, Bàsic i Elemental) i per a les que volen escriure’l adequadament (Intermedi i Suficiència). També ofereix cursos de perfeccionament (Superior) per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l’oferta general, ofereix cursos d’aspectes concrets de la llengua (especialitzats).

Enguany, a Tordera, es faran dos cursos. Per una banda, el Bàsic 3, adreçat a persones que volen acabar d’agafar fluïdesa en la parla de la llengua catalana, a més de poder aconseguir un títol oficial. Per altra banda, també s’ofereix el Suficiència 3, del nivell C1, un nivell més alt que es requereix en diferents àmbits laborals. La metodologia i l’enfocament dels cursos és comunicativa per tasques, és a dir, els alumnes aprenen dins i fora de l’aula a partir de situacions comunicatives reals en què la llengua és fonamental per comunicar-se. Això vol dir que la llengua que s’aprèn és la que es necessita en cada situació de la vida i s’aprèn correctament, per tal de sentir-se del grup tant com sigui possible. Algunes activitats s’han de resoldre individualment, però també n’hi ha que s’han de resoldre en parella o col·laborativament. Laia Perpiñà, l’encarregada en els cursos de nivells de català de Tordera, detalla el funcionament de la matriculació.

cursos catala tordera

Els cursos de català es duran a terme de la següent forma:

  • Suficiència 3 de 15:00 a 17:00h, els dimarts i els dijous
  • Bàsic 3 de 18:00 a 20:00h, els dilluns i els dimecres

Tots els interessats/des es poden adreçar a l’oficina que està situada a la plaça de la Concòrdia (antigues galeries). També, podeu contactar via correu electrònic tordera@cpnl.cat o trucant al telèfon 937643717. Per les proves de nivell també cal contactar amb l’oficina.

Un cop allà, es pot obtenir informació a més de rebre una prova de nivell, per tal d’orientar sobre quina matriculació poder inscriure’s. Inscripcions i proves de col·locació es poden fer fins demà divendres 22 de març.