La Diputació de Barcelona impulsa la campanya “l’etiquetatge dels aliments, garantia de seguretat”


Sota el lema L’etiquetatge dels aliments, garantia de seguretat, la Diputació de Barcelona ha engegat una campanya d’informació centrada en els productes frescos. La campanya es llença coincidint amb el Dia Mundial del Consumidor i arribarà a tots els municipis de la demarcació.

Cada any, la Diputació posa en marxa una campanya de conscienciació centrada en un àmbit del consum. Enguany, com ha explicat la cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum, Sònia Gutiérrez, se centra en el producte fresc. 

dipu consum 1

L’assessorament al consumidor és una de les tasques de la Diputació de Barcelona. Ja sigui amb el suport a les Oficines Municipals d’Informació al Consumidor o amb les oficines mòbils, en els ajuntaments petits. 

dipu consum 2

Qualsevol ciutadà es pot apropar a una oficina municipal o una de mòbil i rebrà assessorament totalment gratuït.